Jag ska börja med agility!

När jag skaffade hund hade jag inga tankar på saker som agility eller att den skulle kunna vara en brukshund. Men det är någonting som kommer att ändra sig. En av de saker som är bäst med att vara hundägare är att man träffar många likasinnade och det är lätt att börja prata när man är ute och går, ”nej vilken fin hund, vad heter den” och så vidare. För ett tag sedan så träffade jag en tjej som heter Anita som har inte bara en hund utan två, två retrievers även om de inte är labrador retrievers utan nova scotia duck tolling retriever. De är hundar som liknar labrador retrievers i mycket och har många likartade egenskaper, så jag och Anita har lätt för att utbyta erfarenheter.

En av de erfarenheter som Anita har men som jag – än så länge – saknar är agility. Hon har hållit på med agility ett bra tag och har tyckt att jag också borde prova på det. Jag var tveksam till att börja med eftersom det kändes lite för avancerat för mig, men nu har Anita lyckats övertyga mig. Hon hade ett väldigt bra argument, just det att retrievers i allmänhet är som gjorda för agility och liknande aktiviteter. De tycker det är roligt och spännande. Anitas blogg innehåller också en hel del information om nova scotia duck tolling retriever och Agility som inspirerat mig – tack, Anita för att du skriver så bra om hundar och agility! Du är verkligen en inspirationskälla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *